Tarih: Cum Mar 12, 2010 9:19 am Mesaj konusu: KEMK Alanya Gökbel Yaylası Şenliklerinde
KEMK' in 2009 Temmuz ayında gerçekleşen Alanya Gökbel Yaylası Şenliklerine Alanyalı dostların daveti üzerine misafir olarak katılmıştık, o tarihde sitemizin arızası nedeniyle fotoları sizlerle paylaşamamıştık. Buyurun İşte Gökbel işte KEMK..
KEMK'in keyifli gezilerden bir tanesi olan Gökbel gezisinde Turhan Başkan ekip lideri olarak bizlerleydi, Neşesi ve muhabbetleriyle gezi süresince ekibimizi gülmekden kırdı geçirdi....
(Teşvik minik deste büyük boy acele er meydanına.. )
KEMK Ekibi Alanyalı Dostların misafirperverliği ile çok güzel ve bir okadarda eğlenceli bir hafta sonu geçirdi ve Doğu Torosların zirvelerinde lastik izlerini bırakırken, Gökbel er meydanında izleyicilerin gönüllerini fethetti.. Başka bir Kemk gezisinde görüşmek üzere.. Bizi izlemeye devam edin.. _________________ Honda CRF 450 X
Ömer bu son karelerdeki yolu ben biliyorum. Kuş uçurtma deniliyor dimi oraya.. Mahmutlardan çıkılıyor.. Önceden benim görev yaptığım yere doğru gidiyor o yol..
Güzel manzaralar..
Tarih: Cmt Mar 13, 2010 3:06 pm Mesaj konusu:
Kuş Yuvası engin abi orası, dar bir boğazdan geçiyorsun oldukça ürkütücü bir yol. Uçurumun dibi gözükmüyordu diyebilirim hatta. Selamlar _________________ Honda CRF 450 X
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız